Uusi iCloud Photo Stream -ominaisuus on helppo käyttää valokuvia millä tahansa laitteella. Se ei salli yksittäisten tiedostojen poistamista, mutta voit tyhjentää koko streamin. Tässä on miten.

Siirry ensin iCloud.com-sivustoon ja kirjaudu sisään Apple ID: lläsi. Napsauta nimeäsi.

iCloud-tilinapsauta edistynyttä

Napsauta Nollaa valokuvavirta. Napsauta sitten Palauta vahvistusruutuun.

nollaa valokuvavirtaPhoto Stream Reset

Poista sitten valokuvat laitteesi tai laitteiden Photo Stream -osiosta valitsemalla Photo Stream asentoon Off. Voit tehdä tämän siirtymällä kohtaan Asetukset >> Valokuvat.

iPhone-asetusten valokuvat

Napauta Poista valokuvat. Kun olet poistanut valokuvat, voit ottaa Photo Streamin uudelleen käyttöön ja aloittaa uusien kuvien jakamisen.

Poista valokuvat

Photo Streamin palauttaminen on kätevää, jos lataat kuvia, joita et halua jakaa laitteellesi, tai vain säästääksesi tilaa.