Monet ihmiset ajattelevat Twitteriä pelkkänä lähetystekstiviestipalveluna, jonka avulla muut ihmiset seuraavat sinua ja voivat muuten käydä lyhyessä persoonattomassa keskustelussa. Harva antaa Twitterille paljon huolta samalla tavalla kuin esimerkiksi Facebook, ja on järkevää olla.

Loppujen lopuksi Twitter ei pyydä sinua lähettämään yksityisiä profiilitietoja ja viestejä. Kaikki Twitteriin postittamat tiedot ovat julkisesti saatavissa, joten ihmiset ovat yleensä varovaisempia postittamistaan. Mutta tässä on muutamia asioita, joita et ehkä tiennyt Twitteristä sen tietosuojakäytännön mukaisesti:

Twitterin “palvelimet tallentavat automaattisesti palvelut (” lokitiedot ”), jotka olet luonut Palveluidesi käytöstä. Lokitiedot voivat sisältää tietoja, kuten IP-osoitteesi, selaintyyppi, käyttöjärjestelmä, viittaava verkkosivu, vieraillut sivut, sijainti, matkapuhelinoperaattorisi, laite- ja sovellustunnuksesi, hakutermit ja evästeetiedot. ”Twitter tallentaa ja tulee vain poista ”kaikki yleiset tilitunnukset, kuten käyttäjänimesi, täydellinen IP-osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi, 18 kuukauden kuluttua.” Jos liität Twitter-tilisi mihin tahansa kolmannen osapuolen palveluun, kuten Facebookiin, kyseisen tilin tietoja tallennetaan nyt toistaiseksi Twitterin palvelimet. Siinä kuitenkin mainitaan, että nämä tiedot poistetaan "muutaman viikon" kuluttua siitä, kun "olet irrotettu Twitteristä tilisi toisessa palvelussa".

Olen erittäin ärsyttänyt siitä, että teknologiayritykset lisääntyvät hämärtämällä tietosuojakäytäntöjään ajan myötä, jotta ne olisivat ”helpommin ymmärrettäviä”. Tulokset, jotka olen tähän mennessä nähnyt Facebookissa ja Googlessa, ovat epäselvämpiä, vähemmän avoimia ja kyseenalaisia ​​käytäntöjä.

Älä ymmärrä minua väärin, en usko, että Twitter on lähellä yhtä epäeettistä kuin Facebook, mutta miksi heidän on ripustettava kaikki henkilökohtaisesti tunnistetiedot 18 kuukauden ajan? Tämä ei ehkä näytä ongelmalta, mutta täältä se alkaa tulla hankala. Noin 4 kuukautta sitten Twitter näki matkapuhelimien käyttäjien takaiskua, koska kun annat Twitterin skannata matkapuhelintasi, Twitter lataa kaikki yhteystietojesi puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja osoitteet palvelimilleen. Nyt kun Twitterillä on nämä tiedot, he voivat ripustaa siihen niin kauan kuin haluavat. Toivottavasti on vain 18 kuukautta, kuten muiden tietojen tietosuojakäytännössä todetaan. Jos työskentelet minkä tahansa tyyppisissä ammateissa, joissa asiakkaan luottamuksellisuus on tärkeää tai laillisesti velvoitettu, tämä on suuri ongelma.

kuva

Kaikesta huolimatta, jos haluat poistaa Twitter-tilisi, se vie noin kuukauden.

Kirjaudu Twitter-tiliisi ja napsauta Profiili >> Asetukset-painiketta.

twitter-tilin asetukset

Vieritä tilisivua alas ja napsauta alareunassa linkkiä-

twitter poista linkki käytöstä

Sinulta kysytään, haluatko varmasti poistaa käytöstä. Mutta se ei ole niin kuin sillä on merkitystä joka tapauksessa. Tämän prosessin kumoamiseen tarvitaan vain kirjautuminen takaisin tiliisi. Ja kun teet niin, sinulle ei ilmoiteta, että olet peruuttanut käytöstä poistamisen. Se vain ponnahtaa oikealle takaisin ylös, aivan kuin sade, kuin mitään ei koskaan tapahtunut. Jos rekisteröidyllä sähköpostitililläsi ei ole tiukkoja roskapostisuodattimia, saatat nähdä tilin uudelleenaktivointisähköpostin, mutta siinä kaikki.

Deaktivointi on tarpeen Twitter-tilisi poistamiseksi. Ja tili poistetaan vasta 30 suoran päivän kuluttua ilman minkäänlaista käyttöä. Mutta kuten aiemmin, tämä vie hetken, joten napsauta tätä painiketta ja aloita nyt.

hyvästellä viserrys

Vain siltä varalta, että edellinen näyttö ei ollut tarpeeksi varmistaaksesi, että tätä ei halua tehdä, Twitter pyytää sinua antamaan salasanasi uudelleen ja painamaan toista sinistä vahvistuspainiketta.

Vahvista twitter pois käytöstä

Kun tämä on tehty, Twitter-tilisi pitäisi poistaa käytöstä ... Toistaiseksi.

odota 30 päivää, kunnes twitter poistetaan

Tiedän, että kuulostan Twitteristä hieman ankarasti. Mutta syystä. 30 päivän deaktivointikäytäntö ennen automaattista poistamista on hiukan naurettava. Jos kirjaudut tiliisi milloin tahansa tämän 30 päivän aikana vahingossa, sinun on aloitettava prosessi uudestaan. Kuulostaa tutulta? Facebookilla on samanlainen käytäntö, paitsi että sillä on vain kahden viikon lisäaika välttääksesi. Joten mitä antaa 30 päivän käytännössä Twitter? Miksi en voi vain poistaa tiliäni heti!

Koska sisäänkirjautumisen välttäminen kestää kuukauden. Saatat joutua käydä läpi kaikki palvelut ja sovellukset, jotka integroituvat Twitteriin, ja varmista, että irrotat ne tilistäsi. Sama pätee selaimille, jotka kirjautuvat sinut automaattisesti sisään, kun vierailet Twitter.com-sivustossa. Kaikkien on mentävä, tai saatat huomata, että olet vahingossa aktivoinut tilisi uudelleen.

uudelleenaktivointiilmoitus sähköpostitse