Automaattinen täydennys -ominaisuus on ollut käytössä Outlook 2003: sta lähtien, ja hyvästä syystä se toimii ja säästää aikaa sähköpostien lähettämisessä. Kun aloitat merkin kirjoittamisen Vastaanottaja, Sokea hiilikopio (BCC) tai Hiilikopio (CC) -kenttiin, se ehdottaa sähköpostiosoitteita yhteystietoluettelostasi. Sen pitäisi olla oletuksena käytössä, mutta jos se ei ole tässä, miten se käynnistetään uudelleen.

automaattinen täydennys

Ota automaattinen täydennys takaisin päälle Outlookissa

Jos se sammuu jostain syystä tai haluat poistaa sen käytöstä ja ottaa sen käyttöön myöhemmin, napsauta Outlook 2013: ssa Tiedosto> Asetukset.

vaihtoehdot

Valitse vasemmasta paneelista Mail. Vieritä nyt alas ja valitse Lähetä viestit -osiossa valintaruutu ”Käytä automaattista täydellistä luetteloa nimien ehdottamiseen…” ja napsauta OK, kun olet valmis.

Ota automaattinen täydennys käyttöön

En henkilökohtaisesti näe syytä sen kytkemiseen pois päältä, koska se on niin hyödyllinen ominaisuus, että harvoin edes ajattelen sitä. Kytkeminen pois päältä saattaa olla hyödyllistä, jos annat henkilön käyttämään tietokoneesi Outlookia nopeasti lähettämään viestin etkä halua heidän näkevän erilaisia ​​yhteystietoja.

Toinen huomautus, jos osoitekirjasi tukkeutuu monien vanhojen yhteystietojen kanssa, kannattaa ehkä poistaa se ja aloittaa alusta. Tai se antaa sinun poistaa yksittäisiä merkintöjä helposti napsauttamalla ”X” esiin tulevan yhteystiedon nimen vieressä.

Poista henkilöitä

Lisätietoja Outlookin automaattisen täydennysominaisuuden ominaisuuksista on muissa informatiivisissa artikkeleissa, jotka koskevat sen hallintaa:

  • Kuinka tyhjentää Outlookin automaattisen täydellisen välimuistin vuosina 2003, 2007 ja 2010Kuinka tyhjentää Outlookin automaattisen täydellisen välimuistin vuonna 2013